چاپ کردن
پروفایل اعضا - دانشکده فیزیک physics
استادیار
تاریخ بهروزرسانی: 1403/09/14
فاطمه آذری کیا
دانشکدگان ابوریحان / فناوری صنایع غذائی
پایاننامههای کارشناسیارشد
-
استفاده از برخی امواج الکترومغناطیسی به منظور تانن زدایی صمغ فارسی
نیکتا روحانی 1403 -
استفاده از پراکسید هیدروژن، ازن و حلال های آلی به منظور تانن زدایی صمغ فارسی
سروناز گودرزی 1403 -
تانن زدایی صمغ فارسی با گرمایش اهمی
علی متقالچی 1403 -
امکان سنجی استفاده از هیدروژل ژلاتین تراگاکانتین در تشکیل اولئوژل و افزایش مقاومت حرارتی این سامانه با استفاده از یون کلسیم
ریحانه بادامه 1402 -
بررسی آزمایشگاهی تاثیر اشعه فرابنفش بر از بین بردن باکتری اشرشیاکلی از آب
زهرا سلطانی اصلی 1402 -
امکانسنجی تاننزدایی بخش محلول صمغ فارسی توسط سامانه غشایی
آناهیتا اکبرزاده 1402 -
طراحی و ساخت دستگاه درجه بندی صمغ فارسی بر اساس رنگ
فائزه حسین پور 1402 -
طراحی و ساخت جوهر و سامانه تزریق چاپگر سه بعدی شکلات
سحر حسینی 1402 -
استفاده از روشهای مختلف حرارتی و غیرحرارتی به منظور تاننزدایی صمغ فارسی
پردیس قاسمی 1401 -
کنترل دو گونه آفت مهم انباری با گاز دی اکسید کربن و تاثیر آن بر خصوصیات کیفی دو محصول خشکبار صادراتی ایران
فرشته حیدری 1398 -
طراحی و ساخت واحد استخراج کننده اهمی اتوماتیک همزن دار
علیرضا سمائی 1398