فاطمه آذری کیا

استادیار

تاریخ به‌روزرسانی: 1403/09/14

فاطمه آذری کیا

دانشکدگان ابوریحان‌ / فناوری صنایع غذائی

پایان‌نامه‌های کارشناسی‌ارشد

  1. استفاده از برخی امواج الکترومغناطیسی به منظور تانن زدایی صمغ فارسی
    نیکتا روحانی 1403
  2. استفاده از پراکسید هیدروژن، ازن و حلال های آلی به منظور تانن زدایی صمغ فارسی
    سروناز گودرزی 1403
  3. تانن زدایی صمغ فارسی با گرمایش اهمی
    علی متقالچی 1403
  4. امکان سنجی استفاده از هیدروژل ژلاتین تراگاکانتین در تشکیل اولئوژل و افزایش مقاومت حرارتی این سامانه با استفاده از یون کلسیم
    ریحانه بادامه 1402
  5. بررسی آزمایشگاهی تاثیر اشعه فرابنفش بر از بین بردن باکتری اشرشیاکلی از آب
    زهرا سلطانی اصلی 1402
  6. امکان‌سنجی تانن‌زدایی بخش محلول صمغ فارسی توسط سامانه غشایی
    آناهیتا اکبرزاده 1402
  7. طراحی و ساخت دستگاه درجه بندی صمغ فارسی بر اساس رنگ
    فائزه حسین پور 1402
  8. طراحی و ساخت جوهر و سامانه تزریق چاپگر سه بعدی شکلات
    سحر حسینی 1402
  9. استفاده از روش‌های مختلف حرارتی و غیرحرارتی به منظور تانن‌زدایی صمغ فارسی
    پردیس قاسمی 1401
  10. کنترل دو گونه آفت مهم انباری با گاز دی اکسید کربن و تاثیر آن بر خصوصیات کیفی دو محصول خشکبار صادراتی ایران
    فرشته حیدری 1398
  11. طراحی و ساخت واحد استخراج کننده اهمی اتوماتیک همزن دار
    علیرضا سمائی 1398