فاطمه آذری کیا

استادیار

تاریخ به‌روزرسانی: 1403/09/14

فاطمه آذری کیا

دانشکدگان ابوریحان‌ / فناوری صنایع غذائی

مقالات علمی چاپ شده در مجلات

  1. "Tannin removal from Persian gum and investigation of physicochemical properties: Comparing different methods"
    Pardis Ghasemi, Fatemeh Azarikia
    Applied Food Research, Vol. 4, No 2, 2024
  2. "Fabrication of UF‐white cheese: Obtaining a different proteolysis rate, texture, and flavor via using combinations of mesophilic starter culture and Lactobacillus helveticus"
    Arash Tondhoush, Mostafa Soltani, Fatemeh Azarikia, Aziz Homayouni-Rad, Mostafa Karami
    Food Science & Nutrition, Vol. 12, No 1, pp.328-339, 2023
  3. "Solubilization of concentrated protein dispersion: Effect of hydrogen peroxide (H2O2) and sodium hexametaphosphate (SHMP)"
    Negin Yousefi, Soleiman Abbasi, Fatemeh Azarikia, Mohammad Hossein Azizi
    Food Chemistry, Vol. 400, No 400, 2023
  4. "Extending Shelf Life of Noughl by Modifying Relative Humidity of the Container: Study of Physicochemical and Textural Properties"
    Fatemeh Azarikia, Saman Abdanan Mehdizadeh
    Research and innovation in food technology, Vol. 3, No 3, 2022
  5. "Evaluation of physicochemical, functional, and antimicrobial properties of a functional energy drink produced from agricultural wastes of melon seed powder and tea stalk caffeine"
    Afshin Selahvarzi, Mohammad Reza Sanjabi, Yousef Ramezan, Hossein Efamily, Fatemeh Azarikia, Ahmadreza Abedinia
    JOURNAL OF FOOD PROCESSING AND PRESERVATION, Vol. 1, No 1, 2021
  6. "Olive Oil Classification and Fraud Detection Using E-Nose and Ultrasonic System"
    Mohammad Reza Zarezadeh, Mohammad Aboonajmi, Mahdi Ghasemi varnamkhasti, Fatemeh Azarikia
    Food Analytical Methods, Vol. 1, No 1, 2021
  7. "Stabilization of hempseed protein dispersion: Influence of sonication, hydrocolloids, and sodium hexametaphosphate"
    Seyedeh Nasrin Mousavi, Soleiman Abbasi, Fatemeh Azarikia
    JOURNAL OF FOOD PROCESSING AND PRESERVATION, Vol. e15592, 2021
  8. "Gum Tragacanth: Structure, characteristics and applications in foods"
    Mohammad Nejatian, Soleiman Abbasi, Fatemeh Azarikia
    International Journal of Biological Macromolecules, Vol. 160, No 1, pp.846-860, 2020
  9. "On the heat stability of whey protein: Effect of sodium hexametaphosphate"
    Mehrdad Rasaouli, Soleiman Abbasi, Fatemeh Azarikia, RAMMILE ETTELAIE
    INTERNATIONAL JOURNAL OF DAIRY TECHNOLOGY, Vol. 70, No 1, 2019
  10. "Emulsion stability enhancement against environmental stresses using whey protein–tragacanthin complex: Comparison of layer-by-layer and mixing methods"
    Fatemeh Azarikia, Soleiman Abbasi, Martin G Scanlon, David Julian Mcclements
    INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD PROPERTIES, Vol. 20, No 2, pp.1-12, 2017
  11. "Polysaccharide zeta-potentials and protein-affinity"
    Fatih Comert, Fatemeh Azarikia, Paul L Dubin
    PHYSICAL CHEMISTRY CHEMICAL PHYSICS, Vol. 19, No 31, pp.21090-21094, 2017
  12. "Mechanism of soluble complex formation of milk proteins with native gums (tragacanth and Persian gum)"
    Fatemeh Azarikia, Soleiman Abbasi
    FOOD HYDROCOLLOIDS, Vol. 59, No 1, pp.35-44, 2016
  13. "Efficacy of whey protein–tragacanth on stabilization of oil-in-water emulsions: Comparison of mixed and layer by layer methods"
    Fatemeh Azarikia, Soleiman Abbasi
    FOOD HYDROCOLLOIDS, Vol. 59, No 1, pp.26-34, 2016
  14. "Coacervation and precipitation in polysaccharide–protein systems"
    Fatih Comert, Alexander J Malanowski, Fatemeh Azarikia, Paul L Dubin
    Soft Matter, Vol. 12, No 18, pp.4154-4161, 2016
  15. "Stabilization of biopolymer microgels formed by electrostatic complexation: Influence of enzyme (laccase) cross-linking on pH, thermal, and mechanical stability"
    Fatemeh Azarikia, Bi-cheng Wu., Soleiman Abbasi, David Julian Mcclements
    FOOD RESEARCH INTERNATIONAL, Vol. 78, No 1, pp.18-26, 2015
  16. "تاثیر استفاده از نسبت های مختلف لاکتوباسیلوس هلوتیکوس و آغازگر مزوفیل بر ترکیبات مولد آروما و ویژگی های حسی پنیر سفید فراپالایش"
    آرش تندهوش، مصطفی سلطانی، فاطمه آذری کیا، عزیز همایونی راد، مصطفی کرمی
    مجله علوم و صنایع غذایی ایران، نسخه 21، شماره 152، 1403
  17. "استفاده از روش های مختلف حرارتی و غیرحرارتی به منظور تانن زدایی صمغ فارسی"
    پردیس قاسمی، فاطمه آذری کیا
    مجله علوم و صنایع غذایی ایران، نسخه 20، شماره 136، صفحات:117-135، 1402
  18. "ارزیابی ویژگی های رئولوژیکی و ساختاری کمپلکس کواسرواسیون کنسانتره پروتئین آب پنیر- صمغ کتیرا"
    سودابه محمدی، حبیب الله میرزایی، سید مهدی جعفری، فاطمه آذری کیا
    مجله علوم و صنایع غذایی ایران، نسخه 16، شماره 87، 1398
  19. "بهینه سازی شرایط تشکیل کونژوگه های حاصل از پروتئین های شیر با بخش محلول صمغ های بومی ایرانی (صمغ فارسی و کتیرا)"
    فاطمه آذری کیا، سلیمان عباسی
    پژوهش های علوم و صنایع غذایی ایران، نسخه 13، شماره 5، صفحات:744-758، 1396
  20. "تشکیل کمپلکس محلول پروتئین های شیر-بخش محلول صمغ های بومی ایرانی و بررسی تاثیر غلظت بسپارهای زیستی بر رفتار فازی سامانه ها"
    فاطمه آذری کیا، سلیمان عباسی، زهره حمیدی اصفهانی ، محمدحسین عزیزی
    مجله علوم و صنایع غذایی ایران، نسخه 13، شماره 58، صفحات:1-14، 1395

مقالات علمی ارائه شده در همایش‌ها

  1. "Utilization of hydrocolloids in different antimicrobials' encapsulation methods"
    Fatemeh Azarikia
    International conference on promotion of scientific and regional cooperation on food and agricultural sciences, 2018
  2. "Development of prediction model to predict stiffness of cinnamon noughl"
    Fatemeh Azarikia
    International conference on promotion of scientific and regional cooperation on food and agricultural sciences, 2018
  3. "Biopolymer complexes as carrier of natural antimicrobials"
    Fatemeh Azarikia
    Second International and 25th Iranian Congress on Food Science and Technology, 2018
  4. "مروری بر پدیده بیاتی محصولات نانوایی و ترکیبات ضدبیاتی"
    سروناز گودرزی، فاطمه آذری کیا
    چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران، 1402
  5. "مروری بر کلوخه ای شدن پودرها و عوامل ضدکلوخه ای"
    نیکتا روحانی، فاطمه آذری کیا
    چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران، 1402
  6. "تانن‌زدایی صمغ فارسی با اعمال حرارت: جوشاندن، اتوکلاوگذاری، برشته کردن و مایکروویو"
    پردیس قاسمی، فاطمه آذری کیا
    چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران، 1402
  7. "عوامل شلاته کننده (Chelating agents) در غذاها"
    پردیس قاسمی، فاطمه آذری کیا
    بیست و هفتمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران، 1399
  8. "شربت گلوکز: تاثیر افزودن نمک بر گرانروی ظاهری و کاربرد آن در اصلاح رطوبت نسبی ظرف نگهداری"
    فاطمه آذری کیا
    بیست و هفتمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران، 1399
  9. "افزایش زمان ماندگاری نقل گردویی از طریق اصلاح رطوبت نسبی ظرف نگهداری"
    فاطمه آذری کیا
    بیست و هفتمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران، 1399
  10. "تاثیر سدیم هگزامتافسفات بر پایداری حرارتی سامانه پروتئین هیدروکلوئیدی"
    مهرداد رسولی، سلیمان عباسی، فاطمه آذری کیا
    سومین گنگره بین المللی و بیست و ششمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران، 1398