غلامرضا رفیعی

استاد

تاریخ به‌روزرسانی: 1403/10/08

غلامرضا رفیعی

دانشکدگان کشاورزی و منابع طبیعی / شیلات

رساله های دکتری

  1. بهینه سازی سطوح کنجاله روغن کشی شده دانه کنجد (Sesamum indicm L.) با استفاده از پروبیوتیک باسیلوس سابتیلیس (Bacillus subtilis) و مخمر اتولیز شده (Saccharomyces cerevisiae) در جیره غذایی ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)
    امین هاشمی پناه مهرآبادی 1402
  2. سمیت شناسی میکروپلاستیک پلی اتیلن با چگالی بالا (HDPE) بر شاخص های آنزیمی و بافت شناسی بچه ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) پس از مواجهه مجزا، ترکیبی و جذب سطحی شده با آفت کش دیازینون
    مصطفی علی شیری جونقانی 1401
  3. امکان کاربرد ازن در افزایش کارایی سیستم های مختلف اکولوژیک پرورش میگو پاسفید غربی Litopenaeus vannamei
    فرهاد کنیه 1401
  4. بررسی عوامل ملکولی طی فرآیند پوست اندازی و مراحل رشد گناد جمعیت های لابستر خاردار اسکالوپی ...
    ابوالفضل جواهرکلام 1401
  5. استفاده از پروبیوتیک های لاکتوباسیلوس و باسیلوس در جیره ماهی تیلاپیای نیل Oreochromis niloticus در سامانه بایوفلاک و سامانه دارای تعویض آب: بررسی شاخص های کیفی آب، عملکرد رشد، پاسخ های ایمنی و بیوشیمیایی سرم، آنزیم های گوارشی و آنتی اکسیدانی و بازماندگی در برابر چالش با باکتری آئروموناس هیدروفیلاAer
    قاسم محمدی 1401
  6. افزایش کارایی سازگان توام گیاه خیار Cucumis sativus و ماهی تیلاپیا .Oreochrmis sp با تنظیم یونی در جیره غذایی اختصاصی و تنظیم تجزیه بیوشیمایی مواد آلی
    ابراهیم متقی 1400
  7. اثرات استفاده از آب مغناطیسی شده بر پارامترهای رشد و کیفیت گوشت ماهی قزل الای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) طی دوره نگهداری در شرایط سرد
    فاطمه مشیدی 1399
  8. تاثیر شبه اسید آمینه تورین در میزان رشد و بازماندگی لاروهای در حال تکامل ماهی شانک زردباله
    بهزاد سروی عموقین 1398
  9. بررسی امکان جایگزینی رنگدانه سنتتیک آستاگزانتین با کاروتنوئیدهای هویج در جیره غذایی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) و اثرات آن بر رشد، ایمنی و کیفیت گوشت هنگام نگهداری در شرایط سرد
    علی بیگی کلشتری 1398
  10. کاربرد رژیم های مختلف ازن دهی سریالی و بررسی نقش آن بر ایجاد استرس اکسیداتیو، کیفیت آب ، رشد و شاخص های ایمنی و فیزیولوژیکی ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss )و نقش گیاه کاهو (Lactuca sativa) در کاهش اثرات جانبی
    محمد باباپور 1397
  11. جداسازی ،شناسایی و کارایی باکتری های اکسید کننده آمونیاک و نیتریت در شرایط سیستم مدار بسته قزل آلای رنگین کمان Oncorhynchus mykiss
    علیرضا نیسی 1396
  12. نقش پری بیوتیک مانان الیگوساکارید (MOS) بر عملکرد رشد، پاسخ به استرس ، مقاومت به عامل بیماری زا ، موفقیت تولید مثلی و توانایی به خاطر سپاری در ماهی گور خری (Danio rerio) و بیان ژن های مربوطه در موقعیت محدودیت غذایی
    محمدنوید فرصت کار 1396
  13. طراحی، پیاده سازی و ارزیابی سامانه استنتاج فازی کنترل خودکار برخی شاخص های کیفیت آب در یک سیستم آبزی پروری در فضای بسته
    مهدی سعادت فرد 1396
  14. تاثیر برخی از عوامل محیطی و حضور باکتری Bacillus subtilis بر ترکیبات بیو شیمایی جلبک Skeletonema costatum و تاثیر آنها بر مراحل مختلف رشد میگوی Penaeus monodon
    علی آقارخ 1396
  15. مطالعه تغییرات موفولوژیک، فیزیولوژیک، بیوشیمیایی و بیان برخی از ژن های مرتبط با پدیده فوق رسیدگی در تاس ماهی ایرانی Acipenser persicus Borodin , 1897
    غفار ابراهیمی 1396
  16. اثر سطوح مختلف فلاوونوئید روتین در جیره غذایی برکارآیی استفاده از کربوهیدرات ها (گلوکز) در ماهی سیم سر طلایی(Sparus aurata)
    احمد ایمانی 1396
  17. بررسی مقایسه ای متابولوم اسپرم تاسماهی ایرانی (Acipenser persicus ) در فرآیند انجماد با بکارگیری از هیدورکسی پروپیل بتاسیکلودکسترین (HBCD) با استفاده از 1HNMR
    روح اله رحیمی 1396
  18. ارزیابی و بهینه سازی عوامل موثر (فیزیکی و شیمیایی آب و محیط پرورش ) در تولید ماهیان گر آبی در بوم سازگان پرورشی
    مهران مسلمی 1396
  19. تاثیر سیلی مارین در کاهش استرس اکسایشی ایجاد شده ناشی از سمیت زیرکشنده دیازیتون در ماهی قزل آلای رنگین کمان Oncorhynchus mykiss
    مهدی بنایی 1396
  20. ارزیابی اثرات پساب کارگاههای پرورش ماهی قزل آلا بر اکوسیستم رودخانه گاماسیاب با استفاده از نمایه های اکولوژیک و نشانگرهای ژنتیک بی مهرگان آبزی
    لیما طیبی 1396
  21. تکوین دستگاه گوارش ، اسکلت سر و الگوی رشد گونه سیم معمولی (Abramis brama) در دوران اولیه توسعه
    محمدرضا صحرائیان 1396

پایان‌نامه‌های کارشناسی‌ارشد

  1. اثرات جایگزینی جلبک اسپیرولینا با پودر ماهی بر برخی شاخص های تولید مثلی،بافت شناسی گناد،هورمون17بتا استرادیول ذر ماهی گلدفیش
    مریم نوراللهی 1402
  2. بررسی اثرات سطوح مختلف نانوپلاستیک پلی استایرن بر بیان برخی ژن های مرتبط با سیستم ایمنی، شاخص های خون شناسی، بیوشیمیایی خون و شاخص های عمومی رشد ماهی قزل آلا رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)
    ملیکا میرزائی نشترودی 1402
  3. امکان سنجی پرورش تک گونه ای، دوگونه ای و چند گونه ای ماهی شیربت، عملکردهای تغذیه ، کارایی خوراک و پاسخ استرسی به اداپتاسیون تدریجی شوری
    محدثه مجیدی 1402
  4. طراحی نانوحسگر رنگ سنجی بر پایه نانوذرات پلاسمونی جهت تشخیص و اندازه گیری آمونیاک موجود در آب سازگان مداربسته پرورش آبزیان
    الهه قربانیان 1402
  5. بررسی مقایسه ای عملکرد بایوفلاک، گیاه فتوسنتز کننده و حضور باکتری سین بیوتیک در افزایش کارایی سیستم مداربسته پرورش پست لارو میگو بزرگ آب شیرین (Macrobrachium rosenbergii) "
    محمدمهدی فدایی 1402
  6. بررسی اثر استفاده تلفیقی از سطوح مختلف هورمونهای گیاهی اکسین (IBA) و ژیبرلین 3 (GA3) و تنش شوری بر تولید زیتوده و اسیدهای آمینه شبهمایکوسپورین در ریزجلبک نوستوک
    منا عزیزی 1401
  7. تاثیر تغییر رژیم های غذایی (گرسنگی و تغذیه مجدد) بر توان تنظیم اسمزی بچه ماهیان انگشت قد ماهی سفید
    پروین کلهری 1401
  8. کاربرد پروبیوتیک تجاری (HC,SA) و پودرOX در افزایش بهره وری تولید و بهبود شاخص های کیفی آب در مزارع پرورش میگو وانامی استان بوشهر
    مهسا صالحی 1400
  9. امکان ساخت جیره های تجاری با بکار گیری ضایعات کشتارگاهی طیور، مخمر و پروتئین های گیاهی برای ماهیان انگشت قد قزل آلای رنگین کمان در دو سیستم پرورشی باز و بسته
    آرام قادری 1400
  10. بررسی اثرات مجزا و متقابل استفاده از سطوح مختلف پروبیوتیک لاکتوباسیلوس و بیوفلاک برشاخص های کمی و کیفی پست لاروی میگو پاسفید غربی (Litopenaeus vannamei)
    فرزانه امانی 1400
  11. بررسی استفاده از اثرات سطوح مختلف پروبیوتیک های Lactobacillus ssp و Bacillus sspبه صورت مجزا و ترکیبی در آب مخازن لاروی بر شاخص های کیفی لارو میگوی پاسفید غربی (Litopenaeus vannamei)
    بهمن جمشیدی 1399
  12. تاثیر سطوح مختلف ویتامین C و سختی کل بر عملکرد رشد، شاخص های خونی و همچنین شاخص های رشد گیاه در یک سازگان توام ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss ) و گیاه کاهو (Lactuca sativa)
    عرفان سلمرودی 1399
  13. بررسی اثرات سطوح مختلف پروبیوتیک های باسیلوس و لاکتوباسیلوس در آب مخازن بر شاخصه های لاروی فاکتورهای کیفیت آب لارو و میگوی بزرگ آب شیرین (Macrobrahium rosenbergii)
    یاسین دستار 1399
  14. امکان کاهش مصرف پودر ماهی بابکارگیری گیاه عدسک آبی (Lemna.sp) در جیره غذایی بچه ماهی سفید (Rutilus frisii kutum) و تاثیر آت بر شاخص های رشد و بازماندگی
    سمیه کریمی 1399
  15. اثر شدت و کیفیت نور بر تولید فایکوسیانین در اسپیرولینا پلاتنسیس (Spirulina platensis )
    داریوش حسین پور 1398
  16. امکان بکارگیری پروتنئین های گیاهی و مخمر برای تولید یک جیره متعادل پروتئینی با کیفیت در تغذیه ماهی قزل آلای رنگین کمان در سیستم پرورش کشت توام ماهی و گیاه ( Aquqponics )
    آیدا وفادار 1398
  17. استخراج کایتوزان از کیتین با درجه دارویی
    هادی کنعانی سولا 1398
  18. تاثیر سطوح مختلف سختی ، شوری و ویتامین C بر عملکرد رشد میگوی بزرگ آب شیرین (Macrobrachium rosenbergii) ، عملکرد رشد گیاه دارویی پونه کوهی ( Mentha longifilia ) و فاکتور های کیفی آب در یک سازگان مداربسته پرورش توام آبزی و گیاه
    معصومه سلگی 1397
  19. بررسی تاثیر استفاده از سطوح مختلف عصاره اتانولی ، عصاره آبی و پودر خام گیاه هالوفیت سالیکورینا (Salicorin a persics) در جیره غذایی بر شاخص های رشد، ایمنی و آنالیز لاشه پست لارو میگوی پاسفید غربی (Litopenaeus vannamei)
    سعیده بامری 1397
  20. تاثیر سطوح مختلف ویتامین B1 و C بر عملکرد رشد، شاخص های خونی و فعالیت آنزیم های هضمی ماهی و هم چنین شاخص های رشد گیاه در یک سازگان توام ماهی تیلاپیای نیل ( Oreochromis niloticus ) و گیاه زعفران( Crocus stativus)
    سینا جوانمردی 1397
  21. تولید ریز جلبک دریایی با بکارگیری محیط کشت های استاندارد و فرمول های جدید با استفاده از نمک های تجاری
    نازنین معتمدی 1396
  22. بررسی تاثیر سطوح گلیسیرول و سختی و نسبت های مختلف کلسیم و منیزیم بر کیفیت لارو پریان میگوی Phallocryptus spinose و آرتمیا Flranciscana Artemia
    پوریا غلامزاده علی نودهی 1396
  23. غربالگری ماهیان قزل آلای رنگین کمان ( Oncorhynchus mykiss) با شوک حرارتی به منظور اصلاح نژاد
    سیدرضا رازمانی 1396
  24. بررسی تاثیر فاکتور های محیطی شوری، دما و کدورت بر روی الگوهای رشد، شکل بدن و توسعه اسکلتی ماهی پلاتی ( Xiphophorus machulatus ) در مراحل اولیه تکوین
    عبدالمجید عبدی 1396
  25. اثرات دوره های گرسنگی و تغذیه مجدد بر کیفیت لاشه ماهی قزل آلای رنگین کمان ( Oncorhynchus mykiss) طی نگهداری در یخچال
    حجت عبداللهی خامنه 1396
  26. بررسی مقایسه ای اثر استفاده از پروبیوتیک Lactobacillus Plantarum بر عملکرد رشد، شاخص های کیفی آب و پاسخ های ایمنی موکوسی ماهی تیلاپیا Oreochromis niloticus در سامانه بایوفلاک (BFT) و یک سامانه معمولی واجد تعویض آب
    قاسم محمدی 1396
  27. اثر پوشش خوراکی کیتوزان - مرزن جوش بر خصوصیات کیفی و زمان ماندگاری بر گرهای تلفیقی سوریمی کپور نقره ای ( Hypophthalmichthys molitrix) و گوشت گاو طی دوره نگهداری در یخچال
    مرضیه کی شمس 1396
  28. بررسی اثرات آسیب شناسی بافتی سم دیازینون ( تحت کشنده ) بر جنین ماهی سفید دریای خزر (Rutilus frisii kutum )
    مریم موسوی 1396
  29. طراحی و مقایسه عملکرد تولید سه نوع سازگان مدار بسته پرورش توام ماهی و گیاه
    فریبرز نریمانی زاد 1396
  30. الگوی آلومتری رشد و روند تغییرات شکل بدن ماهی سفید ( Rutilus frisii kutum kamenskii) با استفاده از روش ریخت سنجی هندسی در طی مراحل اولیه تکوینی
    قدیر قربان زاده هفتخوانی 1396
  31. بررسی اثرات فلزات سنگین سرب و کادمیوم بر شاخص های رشد و تجمع و تخریب بافت های هپاتوپانکراس و عضله ی میگوی رودخانه ای شرقی Macrobrachium nipponense
    بهمن پوریونس ابکنار 1396
  32. ورود نسبت های مختلف کربن به نیتروژن در سازگان مدار بسته پرورش ماهی کپور نقره ای و اثرات آن بر نمایه های رشد ماهی
    پیمان پژمان مهر 1396
  33. تاثیر سطوح مختلف روی و آهن آلی جیره غذایی بر شاخص های رشد و تغییرات هورمون کوتیزول در پاسخ به استرس دستکاری در بچه ماهیان سی باس آسیایی (Lates calcarifer)
    رضا گاموری 1396
  34. بررسی بازده مصرف انرژی و تعیین شاخص های انرژی استخرهای پرورش کپور ماهیان چینی با استفاده از روش تحلیل پوششی داده ها (DEA) در استان مازندران
    فائزه فهیمی 1396
  35. تاثیر هورمون 17 بتا استرادیول بر شاخص های ایمنی پیش مولدین قزل آلای رنگین کمان در چالش با باکتری استرپتوکوکوس آگالاکتیه
    ساغر مدرس 1396
  36. تاثیر زئولیت و باکتری نیترات ساز بر پالایش مواد نیتروژن دار پساب مزارع پرورش ماهی کپور در شرایط کنترل شده با کشت یونجه
    احمد آرسته 1396
  37. بررسی انعطاف پذیری ریختی ناشی از فاکتورهای محیطی شوری، دما، کدورت و تغذیه در ماهی دم شمشیری ( Xiphophorus helleri) در مراحل اولیه رشد
    فیروزه پارسازاده 1396
  38. بررسی مقایسه نرخ جذب فلزات مس و روی توسط اسکلت مرجان Anthozoa و پشم آهن steel wool و زغال درخت نیلکی Gleditschia caspica از پساب کارگاه تکثیر و پرورش قزل آلا رنگین کمان
    فرهاد کنیه 1396
  39. بررسی تاثیر فاکتورهای سختی آب، شوری،دما،دوره نوری بر عملکرد تولید مثلی و شاخص های رشد مولدین ماده میگوی قرمز زینتی (Neocardina davidi)
    مصطفی مریدی 1396
  40. بررسی اثرات جیره حاوی سطوح مختلف آستاگزانتین سنتتیک بر روی کارایی تولید مثلی میگوی بزرگ آب شیرین ( Macrobrachium rosenbergii )
    قاسم رشیدیان 1396
  41. بررسی امکان پرورش ، شاخص های رشد، نرخ دگردیسی و بقاء لاروهای قورباغه( Rana ridibunda (Tadpoles تا مرحله تبدیل شدن به قورباغه های نوجوان (Froglet) با استفاده از جیره های غذایی مختلف با درصدهای متفاوت پروتئین گیاهی و حیوانی
    فرزانه شوقعلی نیری 1396
  42. تاثیر آرتمیای غنی شده با دو پروبیوتیک لاکتوکوکوس لاکتیس و پدیوکوکوس پنتو ساسئوس بر شاخص های رشد، بقا، آنزیم های گوارشی و مقاومت به تنش های محیطی در پست لارو میگوی پاسفید غربی(Litopenaeus vannamei)
    امین هاشمی پناه مهرآبادی 1396
  43. بررسی شاخص های رشد،بقا و ایمنی در ژست لارو میگوی وانامی(L.vannamei) تغذیه شده با آرتمیای غنی شده با دو پروبیوتیک لاکتوکوکوس لاکتیس (Lactococcus lactis) و پدیوکوکوس پنتزاسئوس(Pedicococcus pentosaceus)
    احسان نیکبخت 1396
  44. بررسی اثر نسبت های یونی کلیسم و منیزیم آب بر کاهش سمیت کادمیوم در توانایی تطبیق فشار اسمزی بچه ماهیان سفید خزر(Rutilus frisii kutum kamenski 1901)
    سیده پگاه موسوی جلالی 1396
  45. مقایسه تاثیر پروبیوتیک پدیکوکوس اسید لاکتیکی(Pedicoccus acidilactici) و محرک ایمنی بتاگلوکان (B-glucan) و درمان با آنتی بیوتیک اکسی تتراسایکلین (oxytetracyclin) بر شاخص های خونی و ایمنی آنزیم های کبدی ماهی قزل آلای رنگین کمان ( Oncorhynchus mykiss) آلوده شده با باکتری بیماریزای آئروموناس هیدروفیلا
    لیلا اکبرصفت برکادهی 1396
  46. بکارگیری بسترهای مختلف نشست باکتریایی و تنظیم نسبت های مختلف C/N ورودی به سازگان پرورشی و تاثیر آنها در حذف باکتریایی آمونیاک تولیدی در سازگان پرورشی ماهی کپور
    راهیل حسینی فر 1396
  47. بررسی عملکرد سیستم بیو دراف مبتنی بر بیوفیلم جلبکی در حذف نیتروژن ، فسفر و کربن کل از فاضلاب خام شهری، دامداری و پساب صنایع لبنی
    امیر مانی ورنوسفادرانی 1396
  48. اثر نانو ذره روی بر تغییرات هورمون کورتیزول، تستوسترون و گلوکز خون ماهی قزل آلای رنگین کمان
    میلاد محیطی 1396
  49. اثرات فیزیولوژیک نانو ذره ی نقره بر تغییرات تکامل جنینی تاس ماهی ایرانی ( Acipenser persicus )
    سپیده کهن سال نودهی 1396
  50. بررسی امکان ایجاد یک بوم سازگان متعادل توام گیاه و ماهی با بکارگیری ماهی پاکو ( Piaractus brachypomus ) و گیاهان کاهو (Lactuca sativa ) ریحان( Ocimum basilicum)پونه (Mentha pulegium) و سوسنبر (Thynus serpyllum)
    امیرحسین کیهانی 1396
  51. بررسی تاثیر غلظت های مختلف پساب خروجی از تصفیه خانه فاضلاب شهری بر فاکتورهای خونی، هورمون کورتیزول و بافتهای ماهی کپور معمولی ( Cyprinus carpio )و کپور نقره ای (Hypophthalmichthys molitrix)
    کیوان الحاقی 1396
  52. مطالعه فیزیولوژی دستگاه گوارش ماهیان تخم ریز مهاجر دهانگرد خزری ( Caspiomyzon wagneri) در حوضه جنوبی دریای خزر (رودخانه شیرود، استان مازندران)
    صالح بنام 1396
  53. بررسی عملکرد دو گونه کپور معمولی (Cyprinus carpio ) و کپور نقره ای ( Hypophthalmichtis molitrix ) در بهبود پیراسنجه های فیزیکو - شیمیایی فاضلاب ( مطالعه موردی : تصفیه خانه فاضلاب شهر سمنان)
    فاطمه متشفی 1396
  54. جایگزینی ترکیب تفاله سیب زمینی و گلوتن گندم به جای پودر ماهی در جیره میگوی بزرگ آب شیرین (Macrobracium rosenbergii) در رده های سنی مختلف و تاثیر آن بر شاخص های رشد و ترکیبات بیوشیمیایی بدن
    سپیده بزرگی 1396