فاطمه آذری کیا

استادیار

تاریخ به‌روزرسانی: 1403/07/19

فاطمه آذری کیا

دانشکدگان ابوریحان‌ / فناوری صنایع غذائی

مقالات علمی چاپ شده در مجلات

  1. "Tannin removal from Persian gum and investigation of physicochemical properties: Comparing different methods"
    Fatemeh Azarikia, Pardis Ghasemi
    Applied Food Research, Vol. 4, No 2, 2024
  2. "Fabrication of UF‐white cheese: Obtaining a different proteolysis rate, texture, and flavor via using combinations of mesophilic starter culture and Lactobacillus helveticus"
    Fatemeh Azarikia, Mostafa Karami, Aziz Homayouni-Rad, Mostafa Soltani, Arash Tondhoush
    Food Science & Nutrition, Vol. 12, No 1, pp.328-339, 2023
  3. "Solubilization of concentrated protein dispersion: Effect of hydrogen peroxide (H2O2) and sodium hexametaphosphate (SHMP)"
    Mohammad Hossein Azizi, Fatemeh Azarikia, Soleiman Abbasi, Negin Yousefi
    Food Chemistry, Vol. 400, No 400, 2023
  4. "Extending Shelf Life of Noughl by Modifying Relative Humidity of the Container: Study of Physicochemical and Textural Properties"
    Saman Abdanan Mehdizadeh, Fatemeh Azarikia
    Research and innovation in food technology, Vol. 3, No 3, 2022
  5. "Evaluation of physicochemical, functional, and antimicrobial properties of a functional energy drink produced from agricultural wastes of melon seed powder and tea stalk caffeine"
    Ahmadreza Abedinia, Fatemeh Azarikia, Hossein Efamily, Yousef Ramezan, Mohammad Reza Sanjabi, Afshin Selahvarzi
    JOURNAL OF FOOD PROCESSING AND PRESERVATION, Vol. 1, No 1, 2021
  6. "Olive Oil Classification and Fraud Detection Using E-Nose and Ultrasonic System"
    Fatemeh Azarikia, Mahdi Ghasemi varnamkhasti, Mohammad Aboonajmi, Mohammad Reza Zarezadeh
    Food Analytical Methods, Vol. 1, No 1, 2021
  7. "Stabilization of hempseed protein dispersion: Influence of sonication, hydrocolloids, and sodium hexametaphosphate"
    Fatemeh Azarikia, Soleiman Abbasi, Seyedeh Nasrin Mousavi
    JOURNAL OF FOOD PROCESSING AND PRESERVATION, Vol. e15592, 2021
  8. "Gum Tragacanth: Structure, characteristics and applications in foods"
    Fatemeh Azarikia, Soleiman Abbasi, Mohammad Nejatian
    International Journal of Biological Macromolecules, Vol. 160, No 1, pp.846-860, 2020
  9. "On the heat stability of whey protein: Effect of sodium hexametaphosphate"
    RAMMILE ETTELAIE, Fatemeh Azarikia, Soleiman Abbasi, Mehrdad Rasaouli
    INTERNATIONAL JOURNAL OF DAIRY TECHNOLOGY, Vol. 70, No 1, 2019
  10. "Emulsion stability enhancement against environmental stresses using whey protein–tragacanthin complex: Comparison of layer-by-layer and mixing methods"
    Fatemeh Azarikia, David Julian Mcclements, Martin G Scanlon, Soleiman Abbasi
    INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD PROPERTIES, Vol. 20, No 2, pp.1-12, 2017
  11. "Polysaccharide zeta-potentials and protein-affinity"
    Paul L Dubin, Fatemeh Azarikia, Fatih Comert
    PHYSICAL CHEMISTRY CHEMICAL PHYSICS, Vol. 19, No 31, pp.21090-21094, 2017
  12. "Mechanism of soluble complex formation of milk proteins with native gums (tragacanth and Persian gum)"
    Fatemeh Azarikia, Soleiman Abbasi
    FOOD HYDROCOLLOIDS, Vol. 59, No 1, pp.35-44, 2016
  13. "Efficacy of whey protein–tragacanth on stabilization of oil-in-water emulsions: Comparison of mixed and layer by layer methods"
    Fatemeh Azarikia, Soleiman Abbasi
    FOOD HYDROCOLLOIDS, Vol. 59, No 1, pp.26-34, 2016
  14. "Coacervation and precipitation in polysaccharide–protein systems"
    Fatemeh Azarikia, Paul L Dubin, Alexander J Malanowski, Fatih Comert
    Soft Matter, Vol. 12, No 18, pp.4154-4161, 2016
  15. "Stabilization of biopolymer microgels formed by electrostatic complexation: Influence of enzyme (laccase) cross-linking on pH, thermal, and mechanical stability"
    Fatemeh Azarikia, David Julian Mcclements, Soleiman Abbasi, Bi-cheng Wu.
    FOOD RESEARCH INTERNATIONAL, Vol. 78, No 1, pp.18-26, 2015
  16. "تاثیر استفاده از نسبت های مختلف لاکتوباسیلوس هلوتیکوس و آغازگر مزوفیل بر ترکیبات مولد آروما و ویژگی های حسی پنیر سفید فراپالایش"
    مصطفی کرمی، عزیز همایونی راد، فاطمه آذری کیا، مصطفی سلطانی، آرش تندهوش
    مجله علوم و صنایع غذایی ایران، نسخه 21، شماره 152، 1403
  17. "استفاده از روش های مختلف حرارتی و غیرحرارتی به منظور تانن زدایی صمغ فارسی"
    فاطمه آذری کیا، پردیس قاسمی
    مجله علوم و صنایع غذایی ایران، نسخه 20، شماره 136، صفحات:117-135، 1402
  18. "ارزیابی ویژگی های رئولوژیکی و ساختاری کمپلکس کواسرواسیون کنسانتره پروتئین آب پنیر- صمغ کتیرا"
    سید مهدی جعفری، فاطمه آذری کیا، حبیب الله میرزایی، سودابه محمدی
    مجله علوم و صنایع غذایی ایران، نسخه 16، شماره 87، 1398
  19. "بهینه سازی شرایط تشکیل کونژوگه های حاصل از پروتئین های شیر با بخش محلول صمغ های بومی ایرانی (صمغ فارسی و کتیرا)"
    سلیمان عباسی، فاطمه آذری کیا
    پژوهش های علوم و صنایع غذایی ایران، نسخه 13، شماره 5، صفحات:744-758، 1396
  20. "تشکیل کمپلکس محلول پروتئین های شیر-بخش محلول صمغ های بومی ایرانی و بررسی تاثیر غلظت بسپارهای زیستی بر رفتار فازی سامانه ها"
    فاطمه آذری کیا، محمدحسین عزیزی، زهره حمیدی اصفهانی ، سلیمان عباسی
    مجله علوم و صنایع غذایی ایران، نسخه 13، شماره 58، صفحات:1-14، 1395

مقالات علمی ارائه شده در همایش‌ها

  1. "Utilization of hydrocolloids in different antimicrobials' encapsulation methods"
    Fatemeh Azarikia
    International conference on promotion of scientific and regional cooperation on food and agricultural sciences, 2018
  2. "Development of prediction model to predict stiffness of cinnamon noughl"
    Fatemeh Azarikia
    International conference on promotion of scientific and regional cooperation on food and agricultural sciences, 2018
  3. "Biopolymer complexes as carrier of natural antimicrobials"
    Fatemeh Azarikia
    Second International and 25th Iranian Congress on Food Science and Technology, 2018
  4. "مروری بر کلوخه ای شدن پودرها و عوامل ضدکلوخه ای"
    فاطمه آذری کیا، نیکتا روحانی
    چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران، 1402
  5. "مروری بر پدیده بیاتی محصولات نانوایی و ترکیبات ضدبیاتی"
    فاطمه آذری کیا، سروناز گودرزی
    چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران، 1402
  6. "تانن‌زدایی صمغ فارسی با اعمال حرارت: جوشاندن، اتوکلاوگذاری، برشته کردن و مایکروویو"
    فاطمه آذری کیا، پردیس قاسمی
    چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران، 1402
  7. "شربت گلوکز: تاثیر افزودن نمک بر گرانروی ظاهری و کاربرد آن در اصلاح رطوبت نسبی ظرف نگهداری"
    فاطمه آذری کیا
    بیست و هفتمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران، 1399
  8. "عوامل شلاته کننده (Chelating agents) در غذاها"
    فاطمه آذری کیا، پردیس قاسمی
    بیست و هفتمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران، 1399
  9. "افزایش زمان ماندگاری نقل گردویی از طریق اصلاح رطوبت نسبی ظرف نگهداری"
    فاطمه آذری کیا
    بیست و هفتمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران، 1399
  10. "تاثیر سدیم هگزامتافسفات بر پایداری حرارتی سامانه پروتئین هیدروکلوئیدی"
    فاطمه آذری کیا، سلیمان عباسی، مهرداد رسولی
    سومین گنگره بین المللی و بیست و ششمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران، 1398