092-06-15
|
اصول بهداشت و بازرسی گوشت
|
2 |
هرهفته, 13:00-14:00
|
نیمسال اول سال تحصیلی 1403-1404 |
104-01-75
|
صنایع غذایی با منشاء دام، طیور و آبزیان
|
2 |
هرهفته, 13:00-14:00
|
نیمسال اول سال تحصیلی 1403-1404 |
104-01-75
|
صنایع غذایی با منشاء دام، طیور و آبزیان
|
2 |
هرهفته, 13:00-14:00
|
نیمسال اول سال تحصیلی 1403-1404 |
104-01-75
|
صنایع غذایی با منشاء دام، طیور و آبزیان
|
2 |
هرهفته, 13:00-14:00
|
نیمسال اول سال تحصیلی 1403-1404 |
104-01-75
|
صنایع غذایی با منشاء دام، طیور و آبزیان
|
2 |
هرهفته, 13:00-14:00
|
نیمسال اول سال تحصیلی 1403-1404 |
209-07-75
|
اصول بهداشت و بازرسی گوشت
|
2 |
هرهفته, 13:00-15:00
|
نیمسال اول سال تحصیلی 1403-1404 |