چاپ کردن
پروفایل اعضا - دانشکده فیزیک physics
Professor
Update: 2024-12-04
Afshin Akhondzadeh Basti
Faculty of Veterinary Medicine / Food Hygiene and Quality Control
P.H.D dissertations
-
اثر فیلم های کربوکسی متیل سلولز-موسیلاژ دانه به حاوی نانوذرات نقره و اسانس میخک بر برخی باکتری های بیماریزای غذازاد
سمانه خانی 2024 -
مطالعه اثر پوشش ایزوله پروتئین آب پنیر- نانوکیتوزان- نانوسلولز حاوی اسانس دارچین بر ویژگی های میکروبی، شیمیایی و حسی فیله مرغ در دمای یخچالی
صداقت شیرزاد 2024 -
ارزیابی اثر فیلم های ژلاتین-نانوکیتوزان حاوی نانوذرات نقره و اسانس کاکوتی کوهی بر برخی باکتری های بیماریزای غذازاد.
پرنیان فرزانگان بیدگلی 2024 -
اثر اسيداستيك بر لگاريتم رشد ويبريوپاراهموليتملوكس
حمزه ملک نیا 2023 -
مطالعه اثر فيلم پلي لاكتيك اسيد حاوي اسانس زيره بر برخي خصوصيات ميكروبي و شيميايي گوشت چرخ كرده گاو
فاطمه عشقی نژاد 2023 -
مطالعه تاثير سويه
رضا اسدالله نژاد رودبنه 2023 -
اثر تركيبي اسانسهاي زنيان و گلپوره بر باكتريهاي استافيلوكوكوس اورئوس و اشرشياكلي
معصومه دلیجه 2023 -
اثر اسيد
محمدرضا محمدیان 2023 -
ارزیابی باکتریایی منابع محیطی آلودگی لاشه در دو کشتارگاه صنعتی استان تهران
مهدی مهرزاد صدقیانی 2023 -
بررسي وجود آلودگي پنيرساهمزگي به ليستر يا مونوسيتوجنز
سپیده فلاح 2023 -
تعيين ميزان حداقل غلظت بازدارندگي و حداقل غلظت كشندگي اسانس زيره
حجت اکبری 2023 -
" مطالعه اثر درصدهای مختلف لیزوزیم و اسانس کاکوتی کوهی بر زمان نگهداری سوسیس تازه و لیستریا مونوسیتوژنز تلقیح شده"
مریم آجورلو 2023 -
"مطالعه اثر فيلمهاي PLA حاوي اسانس زيره سياه و نانو كيتوزان بر زمان ماندگاري فيله ماهي قزا آلا"
رضا تیموری فرد 2023 -
مطالعه اثر همزمان با پوشش نانو كيتوزان حاوي زيره سياه بر افزايش زمان ماندگاري گوشت مرغ بسته بندي شده در شرايط اتمسفر اصلاح شده(MAP) در دماي يخچالي
وحید امجد 2023 -
تاثیرتوام فیلم های پلی لاکتیک اسید و صمغ تراکاگانت حاوی اسانس آویشن شیرازی بر رشد آسپرژیلوس پارازیتیکوس و تولید آفلاتوکسین در پنیر موزارلا
امیررضا حجاربرق 2023 -
" اثر افزودن پروبیوتیک تجاری Bio-Aqua به جیره غذایی ماهی قزل آلا بر شاخصهای آنتی اکسیدانی عضله و شاخصهای فساد فیله در خلال نگهداری در یخچال "
فرامرز امیری 2023 -
مطالعه اثر اسانس آویشن شیرازی بر بیان ژن شیگاتوکسین 2 در انتروهموراژیک اشرشیاکلی O157:H7
مریم عطایی 2023 -
مطالعه تاثیر سویه پروبیوتیکی لاکتوباسیلوس رامنوسوس GG روی رشد و انتروتوکسین زایی باکتری استافیلوکوکوس ارئوس 29213 ATCC
محمدرضا مختاری هویه 2023 -
اثر فیلم های جدایه پروتئینی آب پنیر-کربوکسی متیل سلولز-نانوسلولز حاوی غلظت های مختلف اسانس آویشن شیراز ی بر برخیویژگی های فیزیکی و مکانیکی
بهاره عبدی 2023 -
تولید شیر گیاهی پروبیوتیک فراسودمند از جو دوسر با استفاده از تیمارهای جوانه زنی، آنزیمی، اسیدی و تخمیر بر پایه بستر جامد
نیما بابلانی مقدم 2023 -
مطالعه اثر ضد ميكروبي فيلمهاي تهيه شده از كيتوزان و جدايه پروتئين آب پنير حاوي اسانس سير و انساس سير نانوانكپسوله بر برخي باكتريهاي بيماريزا
مایسا یگان محمدی دوجی 2022 -
مطالعه خصوصیات فیزیکی -مکانیکی فیلمهای ژلاتین /کتیرا حاوی اسانس های گاو زیزه کاکوتی کوهی و اثر ضدمیکروبی آنها بر برخی باکتریهای بیماریزائی غذزاد.
کوثر عقبائی 2022 -
مطالعه اثر غلظت های مختلف اسانس زیره سبز بر زمان ماندگاری و کنترل لیستریا مونوسیتوژنز در سوسیس تازه شتر بسته بندی شده به روش معمولی و MAP در دمای 4 درجه سانتی گراد
نجمه مقیمی 2022 -
مطالعه اثر ترکیبی پلاسمای سرد اتمسفری و اسانس آویشن شیرازی بر رشد کپک آسپرژیلوس فلاووس و باکتری های اشریشیاکلی و لیستریا مونوسایتوژنز و ارزیابی در خصوصیات حسی پنیرسفید ایرانی در 60 روز نگه داری
مهدیه رئوفی اصل صوفیانی 2022 -
مطالعه اثر فیلم های بر پایه PLA - پکتین حاوی در صدهای مختلف اسانس دارچین بر زمان ماندگاری گوشت مرغ در دمای یخچالی
سیدمهدی سرکشیک 2022 -
ارايه ي فرمولاسيون جيره اضطراري عملگرا با ماندگاري بالا
آراسب دباغ مقدم 2022 -
اثر فیلم های پلی لاکتیک اسید - کتیرا حاوی غلظت های مختلف اسانس دارچین بر برخی باکتری های غذازاد
محمد مجدی 2021 -
مطالعه اثر درصدهای مختلف اسانس آویشن شیرازی بر ویزگی های میکروبی، شیمیایی و حسی سوسیس تازه تهیه شده از گوشت بوقلمون در بسته بندی معمولی و اتمسفر اصلاح شده
سمیرا فیاض فر 2021 -
مطالعه استرس اسانس کاکوتی کوهی و ریزپوشانی با آلزینات - کیتوزان بر زنده مانی لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و بیفیدوباکتریوم بیفیدوم و خصوصیات حسی فیزیک و شیمائی ماست پروبیوتیک
نفیسه علی قاضی کلهرودی 2021 -
مطالعه اثر نیتریت ، تیمول و آستاگزانتین بر ویژگی های میکروبی، شیمیایی ، حسی سوسیس پروبیوتیکی و کلستریدیوم پرفرنجنس تلقیحی
عیسی محمدپورفرد 2021 -
تشخیص گونه های شیگلا و اشریشیاکلی سروتیپ O157 H7 در نمونه های مواد غذایی با استفاده از روش آنالیز منحنی ذوب با قدرت تفکیک بالاHRMA
بابک پاک بین 2020 -
جداسازی باکتری های اسید لاکتیک پروبیوتیک از شیر شتر و مطالعه ویژگی های تکنولوژیکی و آنتی اکسیدانی آن
محمد رضائی 2020 -
ارزیابی پتانسیل رشد لیستریامونوسیتوژنز در سبزیجات RTE و بررسی سویه های مختلف لیستریامونوسیتوژنز.
سونیا شجاع قره باغ 2020 -
مطالعه خصوصیات فیزیکی ، مکانیکی و ضد میکروبی فیلم های نانو کیتوزان حاوی اسانس گاوزیره ، آویشن شیرازی ، نانو سلولز واثر آن بر مدت نگه داری فیله ماهی کپور نقره ای
فاطمه محمدخان 2020 -
مطالعه پاسخ به استرس غلظت تحت كشنده اسانس كاكوتي در سويه پروبيوتيك لاكتوباسيلوس رامنوسوس جي جي
محبوبه باقری 2019 -
بررسی خصوصیات پروبیوتیکی سویه های لاکتو با سیلوس پلانتاوم جدا شده از پنیر سنتی سیاهمزگی
عذرا فرهنگ فر 2019 -
مطالعه اثر سميت سلولي و سرطان زايي عصاره هاي مختلف گياه گلپر در شرايط برون تني
زهرا امانی 2019 -
ارزيابي روش Reverse line blot در تشخيص نوع گوشت (تقلبات) در همبرگر در مقايسه با روش مرسوم واكنش زنجيره اي پليمراز
ضیغم التغلبی 2019 -
اثر اسانس
یدالله سام خانیانی 2018 -
طراحی روش زی گلستریدیوم پر فرنجنز با استفاده از روش آنالیز منحنی ذوب با کیفیت بالا
نسیم اگاهی 2018 -
مطالعه اثر فيلمهاي PLA حاوي اسانس زنيان بر زمان ماندگاري فيله مرغ در دماي 4 درجه سانيگراد
فاطمه مرادی 2018 -
مطالعه اثر ضد میکروبی فیلمهای تهیه شده از کیتوزان و جدایه پروتئین آب پنیر حاوی اسانس آویشن شیرازی نانو کپسوله بر برخی باکتریهای بیماریزا
سونیا شجاع قره باغ 2018 -
اثر اسانس سیر بر تولید شیگاتوکسین 2اشریشیاکولی 7H157O
کورش رمضانی کارگر 2018 -
پايان
مهدی جمالی توتکانی 2018 -
اثر اسانس
ای ناز یمرلی 2018 -
مطالعه اثر اسانس سير Allium sativuml نانو ليپوزومي بر بيان ژني شيگاتوكسين 2 اشرشياكلي o15:H7 در دماي 25 درجه سانتيگراد
فاطمه محمد خان 2018 -
اثر عصاره الكل پتال زعفران برلگاريتم درصد احتمال رشد ويبريو پاراهموليتيكوس
فرهاد شیراحمدقلعه باغی 2018 -
.مطالعه اثرپوشش هاي خوراكي كيتوازن و جدايه پروتئيني آب پنير حاوي اسانس هاي آويشن شيرازي و زيره سبز بر افزايش زمان ماندگاري فيله ماهي كپور نقره اي
محمدرضا محمدیان 2018 -
مطالعه اثر ضد باکتریایی متابولیت ها و الگوی حساسیت آنتی بیوتیکی
محبوبه باقری 2018 -
مطالعه ژنوتيپي مقاومت آنتي بيوتيكي، عوامل حدت و آنتروتوكسين هاي استافيلوكوكوس آرئوس جداشده از انواع غذاهاي بيمارستاني در برخي از بيمارستان هاي شهر اصفهان
فرهاد صفرپوردهکردی 2018 -
مطالعه اثر فيلم هاي بر پايه پلي لاكتيك اسيد حاوي اسانس آويشن شيرازي، عصاره اتانولي بره موم و نانو ذرات سلولز بر ميزان نگهداري كالباس بسته بندي شده در شرايط خلاء
محمدرضا رضائی گلستانی 2018 -
تاثير همزماني سويه پروبيوتيكي لاكتوباسيلوس كازئي (L.casei) و اسانس سير (Allium sativum L) بر روي ميزان بيان ژني شيگاتوكسين 2 در اشرشياكلي O157:H7
مهدی طاهری 2018 -
مطالعه مقايسه اي ژن هاي بيماريزا CDT كامپيلو باكترهاي ژوژوني و كامپيلوباكتر كلي جدا شده از نمونه هاي جوجه هاي گوشتي، بلدرچين و بوقلمون و مقايسه آنها با جدايه هاي انساني
روجا شجاعی کاوان 2018 -
مطالعه اثر فيلم پلي لاكتيك اسيد حاوي عصاره اتانولي بر موم نانوذرات سلولزو اسانس كاكوتي كوهي بر خصوصيات ميكروبي شيميايي و حسي گوشت چرخ كرده گاو
نسیم شاویسی 2018 -
مطالعه اثرفيلمهاي بر پايه كيتوزان و جدايه هاي پروتئين آب پنير حاوي غلظت هاي مختلف اسانس سير واسانس نانو كپسوله سير بر خصوصيات كالباس بسته بندي شده در خلا و الگوي رشد كلستريديوم پر فرنجنس تيپ A
نرجس چراغی 2018 -
اثرهاي ضد آسپيرژيلوس و ضد آفلاتوكسين اسانسهاي گياهي زيره سبز
محمدحسن مینوئیان حقیقی 2018 -
مطالعه ويژگي هاي فيزيكوشيميايي و مكانيكي، آنتي اكسيداني و آنتي ميكروبي فيلم هاي زيست تخريب پذير بر پايه بيوپليمر كيتوزان و حاوي اسانس سير نانوانكپسوله جهت كاربرد در صنايع بسته بندي گوشت مرغ
ابراهیم مولایی اقایی 2018 -
مطالعه اثر فيلم پلي لاكتيك اسيد حاوي غلظت هاي مختلف عصاره اتاتولي بره موم ، نانو الياف سلولز و اسانس گياه شاه اسپرم (Tanacetum Balsamita) بر برخي خصوصيات ميكروبي ، شيميايي و حسي در كالباس بسته بندي شده در خلاء
مینا خدایاری 2018 -
بررسي تاثير اسانس زيره سياه (Bunium Persiecum Boiss) بر كاهش توليد هيستامين و تيرامين و پروفايل ميكروبي پنير گودا
پگاه طاهرخانی 2018 -
تاثير اسانس سير Allium sativum L نانو كپسوله بر روي رشد و ميزان بيان ژني شيگاتوكسين 2 اشرشياكلي O157, H7
علی ذبیحی محمودآبادی 2018 -
اثر اسانس شيرازي بر بيان ژني انتروتوكسين Aاستافيلوكوكوس ارئوس
مریم عزیزخانی 2018 -
مطالعه اثر پروپوليس واسانس آويشن شيرازي
مریم عطائی 2018 -
تاثير اسانس آويشن شيرازي Zataria multiflora boiss,essential oil نانوليپوزومي بر رشد و بيان ژني شيگاتوكسين 2 اشرشياكولاي O157:H7
سید امین خطیبی 2018 -
مطالعه اثر اسانس آويشن شيرازي روي رشد و توليد سيترينين بوسيله پني سيليوم سيترينوم در روند نگهداري پنير سفيد
فاطمه اکرمی مهاجری 2018 -
مطالعه اثر غلظتهاي مختلف اسانس شيرازي
علی خنجری 2018 -
تاثير پروبيوتيكهابرروي بيان ژني
مهنوش پارسایی مهر 2018 -
ارزيابي شيميايي اسانس مرزه
فهیمه توریان 2018 -
بررسي خصوصيات شيميايي وميكروبي پنيرسياهمزگي(پنير سنتي استان گيلان )وجدا سازي باكتريهاي اسيد لاكتيك با استفاده از روشهاي كشت و آناليز 16rDNA
راضیه پرتوی 2018 -
مطالعه اثر درجه حرارت و پرتودهي
بهادر حاجی محمدی 2018 -
تشخيص برخي از روغنهاي گياهي در چربي شير به روش PCR
غزال نعمتی 2018 -
مطالعه زنده ماني باكتريهاي پروبيوتيك ريزپوشاني شده با آلرژينات كلسيم- كيتوزان ونانو ذرات اودوراژيت تحت شرايط شبيه سازي شده معدي - روده اي در طي نگهداري در ماست و دوغ
هادی پورجعفر 2018 -
اثر عصاره آبي چاي سبز نانوكپسوله بر بقاي لاكتوباسيلوس كازئي و بيفيدو باكتربوم لاكتيس و خواص حسي بستني سيمبيوتيك
بهشاد نوع دوست 2018
Master Theses
-
ارزیابی اثر فیلم کربوکسی متیل سلولز - موسیلاژ ریشه ختمی حاوی اسانس رزماری بر زمان نگهداری گوشت چرخ کرده مرغ
مهگل احمدیان 2024 -
اثر فیلم های ژلاتین_ موسیلاژ دانه به حاوی نانوذرات نقره و اسانس دارچین بر برخی باکتری های بیماریزای غذازاد
امیرحسام شاکری 2024 -
مطالعه اثر پوشش بر پایه نشاسته– روغن پالم حاوی اسانس آویشن شیرازی ارزیابی بر زمان ماندگاری تخم مرغ های خوراکی در درجات حرارتی نگهداری مختلف
یسنا زرگری 2023 -
بررسی وضعیت بهداشتی رستوران های دانشگاه تهران
کیانوش برزگرمحمدی 2023 -
ارزیابی خواص تکنولوژیکی سوسیس تخمیری گوشت شتر تولید شده با جدایه های طبیعی لاکتوباسیلوس پنیر سنتی سیامزگی
مینا کارگزاری 2023 -
اثر پوشش ضد میکروبی کیتوزان و اسانس آویشن شیرازی در افزایش مدت زمان ماندگاری فیله مرغ
فرشته قدمی 2023 -
مطالعه زنده مانی باکتری پروبیوتیک لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس ال ای 5 ریزپوشانی شده با زانتان - کیتوزان - الژینات در اب سیب
کیمیا جلالی 2022 -
بررسی آلودگی میکروبی یخچال های نگهداری موادغذایی در سطح عرضه شهر شیراز
منوچهر صادقی 2022 -
ارزیابی اثر استفاده ترکیبی از باکتری پروبیوتیک باسیلوس گواگولانس و مخلوط کلرید پتاسیم و عصاره مخمر بر خواص فیزیکوشیمیایی و حسی سوسیس و کالباس گیاهی فراسودمند ( پروبیوتیک و با نمک کاهش یافته)
داود سلیمانی 2021 -
بررسی اثر پلاسمای سرد اتمسفری بر جمعیت باکتریایی استافیلوکوکوس اورئوس، سالمونلا تایفی موریوم و اشرشیاکلای در سینه مرغ خام
الهام طاهری باورساد 2021 -
اثر پوشش نانو كيتوزان حاوي اسانس زنيان بر زمان نگهداري فيله مرغ و كنترل اشريشياكولاي O157 H7 در دماي يخچالي
عزیز الرحمن خالد 2019 -
مطالعه اثر پوشش نانو كيتوزان حاوي اسانس دارچين و ليزوزيم بر افزايش زمان ماندگاري و كنترل ليستريا مونوسيتوژنز در فيله ماهي كپور در دماي يخچالي
ندا جلالیان 2019 -
مطالعه اثر فیلم ژلاتین - نانو کیتوزان حاوی اسانس آویشن شیرازی بر برخی باکتریهای بیماری زای غذا زاد و زمان نگهداری فیله مرغ در درمای یخچالی
ایمان همتی زاد 2018 -
مطالعه اثر فيلم ژلاتين تقويت شده با نانوسلولز حاوي اسانس هاي زيره سياه و كاكوتي كوهي بر برخي از خصوصيات ميكروبي، شيميايي و حسي گوشت مرغ
اصلان دلیلان 2018 -
پایان نامه
محمودشاکر جواد 2018