افشین آخوندزاده بستی

استاد

تاریخ به‌روزرسانی: 1403/07/19

افشین آخوندزاده بستی

دانشکده دامپزشکی / بهداشت و کنترل مواد غذایی

رساله های دکتری

  1. اثر فیلم های کربوکسی متیل سلولز-موسیلاژ دانه به حاوی نانوذرات نقره و اسانس میخک بر برخی باکتری های بیماریزای غذازاد
    سمانه خانی 1402
  2. مطالعه اثر پوشش ایزوله پروتئین آب پنیر- نانوکیتوزان- نانوسلولز حاوی اسانس دارچین بر ویژگی های میکروبی، شیمیایی و حسی فیله مرغ در دمای یخچالی
    صداقت شیرزاد 1402
  3. ارزیابی اثر فیلم های ژلاتین-نانوکیتوزان حاوی نانوذرات نقره و اسانس کاکوتی کوهی بر برخی باکتری های بیماریزای غذازاد.
    پرنیان فرزانگان بیدگلی 1402
  4. اثر اسید
    محمدرضا محمدیان 1402
  5. اثر اسیداستیک بر لگاریتم رشد ویبریوپاراهمولیتملوکس
    حمزه ملک نیا 1402
  6. مطالعه اثر فیلم پلی لاکتیک اسید حاوی اسانس زیره بر برخی خصوصیات میکروبی و شیمیایی گوشت چرخ کرده گاو
    فاطمه عشقی نژاد 1402
  7. پایان
    مهدی جمالی توتکانی 1402
  8. مطالعه تاثیر سویه
    رضا اسدالله نژاد رودبنه 1402
  9. مطالعه اثر اسانس سیر Allium sativuml نانو لیپوزومی بر بیان ژنی شیگاتوکسین 2 اشرشیاکلی o15:H7 در دمای 25 درجه سانتیگراد
    فاطمه محمد خان 1402
  10. تعیین میزان حداقل غلظت بازدارندگی و حداقل غلظت کشندگی اسانس زیره
    حجت اکبری 1402
  11. اثر فیلم های پلی لاکتیک اسید - کتیرا حاوی غلظت های مختلف اسانس دارچین بر برخی باکتری های غذازاد
    محمد مجدی 1402
  12. تاثیرتوام فیلم های پلی لاکتیک اسید و صمغ تراکاگانت حاوی اسانس آویشن شیرازی بر رشد آسپرژیلوس پارازیتیکوس و تولید آفلاتوکسین در پنیر موزارلا
    امیررضا حجاربرق 1402
  13. " اثر افزودن پروبیوتیک تجاری Bio-Aqua به جیره غذایی ماهی قزل آلا بر شاخصهای آنتی اکسیدانی عضله و شاخصهای فساد فیله در خلال نگهداری در یخچال "
    فرامرز امیری 1402
  14. مطالعه اثر اسانس آویشن شیرازی بر بیان ژن شیگاتوکسین 2 در انتروهموراژیک اشرشیاکلی O157:H7
    مریم عطایی 1402
  15. مطالعه تاثیر سویه پروبیوتیکی لاکتوباسیلوس رامنوسوس GG روی رشد و انتروتوکسین زایی باکتری استافیلوکوکوس ارئوس 29213 ATCC
    محمدرضا مختاری هویه 1402
  16. اثر فیلم های جدایه پروتئینی آب پنیر-کربوکسی متیل سلولز-نانوسلولز حاوی غلظت های مختلف اسانس آویشن شیراز ی بر برخیویژگی های فیزیکی و مکانیکی
    بهاره عبدی 1402
  17. تولید شیر گیاهی پروبیوتیک فراسودمند از جو دوسر با استفاده از تیمارهای جوانه زنی، آنزیمی، اسیدی و تخمیر بر پایه بستر جامد
    نیما بابلانی مقدم 1401
  18. اثر اسانس سیر بر تولید شیگاتوکسین 2اشریشیاکولی 7H157O
    کورش رمضانی کارگر 1401
  19. مطالعه خصوصیات فیزیکی -مکانیکی فیلمهای ژلاتین /کتیرا حاوی اسانس های گاو زیزه کاکوتی کوهی و اثر ضدمیکروبی آنها بر برخی باکتریهای بیماریزائی غذزاد.
    کوثر عقبائی 1401
  20. "مطالعه اثر فیلم‌های PLA حاوی اسانس زیره سیاه و نانو کیتوزان بر زمان ماندگاری فیله ماهی قزا آلا"
    رضا تیموری فرد 1401
  21. ارزیابی باکتریایی منابع محیطی آلودگی لاشه در دو کشتارگاه صنعتی استان تهران
    مهدی مهرزادصدقیانی 1401
  22. مطالعه اثر غلظت های مختلف اسانس زیره سبز بر زمان ماندگاری و کنترل لیستریا مونوسیتوژنز در سوسیس تازه شتر بسته بندی شده به روش معمولی و MAP در دمای 4 درجه سانتی گراد
    نجمه مقیمی 1401
  23. مطالعه اثر ترکیبی پلاسمای سرد اتمسفری و اسانس آویشن شیرازی بر رشد کپک آسپرژیلوس فلاووس و باکتری های اشریشیاکلی و لیستریا مونوسایتوژنز و ارزیابی در خصوصیات حسی پنیرسفید ایرانی در 60 روز نگه داری
    مهدیه رئوفی اصل صوفیانی 1401
  24. مطالعه اثر فیلم های بر پایه PLA - پکتین حاوی در صدهای مختلف اسانس دارچین بر زمان ماندگاری گوشت مرغ در دمای یخچالی
    سیدمهدی سرکشیک 1401
  25. ارایه ی فرمولاسیون جیره اضطراری عملگرا با ماندگاری بالا
    آراسب دباغ مقدم 1400
  26. مطالعه اثر درصدهای مختلف اسانس آویشن شیرازی بر ویزگی های میکروبی، شیمیایی و حسی سوسیس تازه تهیه شده از گوشت بوقلمون در بسته بندی معمولی و اتمسفر اصلاح شده
    سمیرا فیاض فر 1400
  27. مطالعه استرس اسانس کاکوتی کوهی و ریزپوشانی با آلزینات - کیتوزان بر زنده مانی لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و بیفیدوباکتریوم بیفیدوم و خصوصیات حسی فیزیک و شیمائی ماست پروبیوتیک
    نفیسه علی قاضی کلهرودی 1400
  28. مطالعه اثر نیتریت ، تیمول و آستاگزانتین بر ویژگی های میکروبی، شیمیایی ، حسی سوسیس پروبیوتیکی و کلستریدیوم پرفرنجنس تلقیحی
    عیسی محمدپورفرد 1399
  29. تشخیص گونه های شیگلا و اشریشیاکلی سروتیپ O157 H7 در نمونه های مواد غذایی با استفاده از روش آنالیز منحنی ذوب با قدرت تفکیک بالاHRMA
    بابک پاک بین 1399
  30. جداسازی باکتری های اسید لاکتیک پروبیوتیک از شیر شتر و مطالعه ویژگی های تکنولوژیکی و آنتی اکسیدانی آن
    محمد رضایی 1399
  31. " مطالعه اثر درصدهای مختلف لیزوزیم و اسانس کاکوتی کوهی بر زمان نگهداری سوسیس تازه و لیستریا مونوسیتوژنز تلقیح شده"
    مریم اجورلو 1399
  32. ارزیابی پتانسیل رشد لیستریامونوسیتوژنز در سبزیجات RTE و بررسی سویه های مختلف لیستریامونوسیتوژنز.
    سونیا شجاع قره باغ 1398
  33. مطالعه خصوصیات فیزیکی ، مکانیکی و ضد میکروبی فیلم های نانو کیتوزان حاوی اسانس گاوزیره ، آویشن شیرازی ، نانو سلولز واثر آن بر مدت نگه داری فیله ماهی کپور نقره ای
    فاطمه محمدخان 1398
  34. مطالعه پاسخ به استرس غلظت تحت کشنده اسانس کاکوتی در سویه پروبیوتیک لاکتوباسیلوس رامنوسوس جی جی
    محبوبه باقری 1398
  35. بررسی خصوصیات پروبیوتیکی سویه های لاکتو با سیلوس پلانتاوم جدا شده از پنیر سنتی سیاهمزگی
    عذرا فرهنگ فر 1398
  36. مطالعه اثر سمیت سلولی و سرطان زایی عصاره های مختلف گیاه گلپر در شرایط برون تنی
    زهرا امانی 1398
  37. ارزیابی روش Reverse line blot در تشخیص نوع گوشت (تقلبات) در همبرگر در مقایسه با روش مرسوم واکنش زنجیره ای پلیمراز
    ضیغم التغلبی 1397
  38. مطالعه اثر ضد میکروبی فیلمهای تهیه شده از کیتوزان و جدایه پروتئین آب پنیر حاوی اسانس آویشن شیرازی نانو کپسوله بر برخی باکتریهای بیماریزا
    سونیا شجاع قره باغ 1397
  39. اثر اسانس
    ای ناز یمرلی 1397
  40. مطالعه اثر فیلمهای PLA حاوی اسانس زنیان بر زمان ماندگاری فیله مرغ در دمای 4 درجه سانیگراد
    فاطمه مرادی 1397
  41. طراحی روش زی گلستریدیوم پر فرنجنز با استفاده از روش آنالیز منحنی ذوب با کیفیت بالا
    نسیم اگاهی 1397
  42. اثر ترکیبی اسانسهای زنیان و گلپوره بر باکتریهای استافیلوکوکوس اورئوس و اشرشیاکلی
    معصومه دلیجه 1397
  43. مطالعه اثر ضد میکروبی فیلمهای تهیه شده از کیتوزان و جدایه پروتئین آب پنیر حاوی اسانس سیر و انساس سیر نانوانکپسوله بر برخی باکتریهای بیماریزا
    مایسا یگان محمدی دوجی 1397
  44. اثر اسانس
    یدالله سام خانیانی 1397
  45. اثر عصاره الکل پتال زعفران برلگاریتم درصد احتمال رشد ویبریو پاراهمولیتیکوس
    فرهاد شیراحمدقلعه باغی 1397
  46. بررسی وجود آلودگی پنیرساهمزگی به لیستر یا مونوسیتوجنز
    سپیده فلاح 1397
  47. مطالعه اثر همزمان با پوشش نانو کیتوزان حاوی زیره سیاه بر افزایش زمان ماندگاری گوشت مرغ بسته بندی شده در شرایط اتمسفر اصلاح شده(MAP) در دمای یخچالی
    وحید امجد 1397
  48. .مطالعه اثرپوشش های خوراکی کیتوازن و جدایه پروتئینی آب پنیر حاوی اسانس های آویشن شیرازی و زیره سبز بر افزایش زمان ماندگاری فیله ماهی کپور نقره ای
    محمدرضا محمدیان 1397
  49. مطالعه اثر ضد باکتریایی متابولیت ها و الگوی حساسیت آنتی بیوتیکی
    محبوبه باقری 1397
  50. مطالعه ژنوتیپی مقاومت آنتی بیوتیکی، عوامل حدت و آنتروتوکسین های استافیلوکوکوس آرئوس جداشده از انواع غذاهای بیمارستانی در برخی از بیمارستان های شهر اصفهان
    فرهاد صفرپوردهکردی 1397
  51. مطالعه اثر درجه حرارت و پرتودهی
    بهادر حاجی محمدی 1396
  52. ارزیابی شیمیایی اسانس مرزه
    فهیمه توریان 1396
  53. تاثیر پروبیوتیکهابرروی بیان ژنی
    مهنوش پارسایی مهر 1396
  54. مطالعه اثر غلظتهای مختلف اسانس شیرازی
    علی خنجری 1396
  55. مطالعه اثر اسانس آویشن شیرازی روی رشد و تولید سیترینین بوسیله پنی سیلیوم سیترینوم در روند نگهداری پنیر سفید
    فاطمه اکرمی مهاجری 1396
  56. مطالعه ویژگی های فیزیکوشیمیایی و مکانیکی، آنتی اکسیدانی و آنتی میکروبی فیلم های زیست تخریب پذیر بر پایه بیوپلیمر کیتوزان و حاوی اسانس سیر نانوانکپسوله جهت کاربرد در صنایع بسته بندی گوشت مرغ
    ابراهیم مولایی اقایی 1396
  57. تاثیر اسانس آویشن شیرازی Zataria multiflora boiss,essential oil نانولیپوزومی بر رشد و بیان ژنی شیگاتوکسین 2 اشرشیاکولای O157:H7
    سید امین خطیبی 1396
  58. مطالعه اثر پروپولیس واسانس آویشن شیرازی
    مریم عطائی 1396
  59. مطالعه اثر فیلم پلی لاکتیک اسید حاوی عصاره اتانولی بر موم نانوذرات سلولزو اسانس کاکوتی کوهی بر خصوصیات میکروبی شیمیایی و حسی گوشت چرخ کرده گاو
    نسیم شاویسی 1396
  60. تاثیر اسانس سیر Allium sativum L نانو کپسوله بر روی رشد و میزان بیان ژنی شیگاتوکسین 2 اشرشیاکلی O157, H7
    علی ذبیحی محمودآبادی 1396
  61. بررسی تاثیر اسانس زیره سیاه (Bunium Persiecum Boiss) بر کاهش تولید هیستامین و تیرامین و پروفایل میکروبی پنیر گودا
    پگاه طاهرخانی 1396
  62. مطالعه زنده مانی باکتریهای پروبیوتیک ریزپوشانی شده با آلرژینات کلسیم- کیتوزان ونانو ذرات اودوراژیت تحت شرایط شبیه سازی شده معدی - روده ای در طی نگهداری در ماست و دوغ
    هادی پورجعفر 1396
  63. مطالعه اثرفیلمهای بر پایه کیتوزان و جدایه های پروتئین آب پنیر حاوی غلظت های مختلف اسانس سیر واسانس نانو کپسوله سیر بر خصوصیات کالباس بسته بندی شده در خلا و الگوی رشد کلستریدیوم پر فرنجنس تیپ A
    نرجس چراغی 1396
  64. اثرهای ضد آسپیرژیلوس و ضد آفلاتوکسین اسانسهای گیاهی زیره سبز
    محمدحسن مینوئیان حقیقی 1396
  65. تشخیص برخی از روغنهای گیاهی در چربی شیر به روش PCR
    غزال نعمتی 1396
  66. بررسی خصوصیات شیمیایی ومیکروبی پنیرسیاهمزگی(پنیر سنتی استان گیلان )وجدا سازی باکتریهای اسید لاکتیک با استفاده از روشهای کشت و آنالیز 16rDNA
    راضیه پرتوی 1396
  67. مطالعه مقایسه ای ژن های بیماریزا CDT کامپیلو باکترهای ژوژونی و کامپیلوباکتر کلی جدا شده از نمونه های جوجه های گوشتی، بلدرچین و بوقلمون و مقایسه آنها با جدایه های انسانی
    روجا شجاعی کاوان 1396
  68. مطالعه اثر فیلم های بر پایه پلی لاکتیک اسید حاوی اسانس آویشن شیرازی، عصاره اتانولی بره موم و نانو ذرات سلولز بر میزان نگهداری کالباس بسته بندی شده در شرایط خلاء
    محمدرضا رضائی گلستانی 1396
  69. اثر اسانس شیرازی بر بیان ژنی انتروتوکسین Aاستافیلوکوکوس ارئوس
    مریم عزیزخانی 1396
  70. اثر عصاره آبی چای سبز نانوکپسوله بر بقای لاکتوباسیلوس کازئی و بیفیدو باکتربوم لاکتیس و خواص حسی بستنی سیمبیوتیک
    بهشاد نوع دوست 1396
  71. مطالعه اثر فیلم پلی لاکتیک اسید حاوی غلظت های مختلف عصاره اتاتولی بره موم ، نانو الیاف سلولز و اسانس گیاه شاه اسپرم (Tanacetum Balsamita) بر برخی خصوصیات میکروبی ، شیمیایی و حسی در کالباس بسته بندی شده در خلاء
    مینا خدایاری 1396
  72. تاثیر همزمانی سویه پروبیوتیکی لاکتوباسیلوس کازئی (L.casei) و اسانس سیر (Allium sativum L) بر روی میزان بیان ژنی شیگاتوکسین 2 در اشرشیاکلی O157:H7
    مهدی طاهری 1396

پایان‌نامه‌های کارشناسی‌ارشد

  1. مطالعه اثر فیلم ژلاتین تقویت شده با نانوسلولز حاوی اسانس های زیره سیاه و کاکوتی کوهی بر برخی از خصوصیات میکروبی، شیمیایی و حسی گوشت مرغ
    اصلان دلیلان 1402
  2. مطالعه اثر پوشش بر پایه نشاسته– روغن پالم حاوی اسانس آویشن شیرازی ارزیابی بر زمان ماندگاری تخم مرغ های خوراکی در درجات حرارتی نگهداری مختلف
    یسنا زرگری 1402
  3. بررسی وضعیت بهداشتی رستوران های دانشگاه تهران
    کیانوش برزگرمحمدی 1402
  4. اثر پوشش ضد میکروبی کیتوزان و اسانس آویشن شیرازی در افزایش مدت زمان ماندگاری فیله مرغ
    فرشته قدمی 1402
  5. ارزیابی خواص تکنولوژیکی سوسیس تخمیری گوشت شتر تولید شده با جدایه های طبیعی لاکتوباسیلوس پنیر سنتی سیامزگی
    مینا کارگزاری 1402
  6. مطالعه زنده مانی باکتری پروبیوتیک لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس ال ای 5 ریزپوشانی شده با زانتان - کیتوزان - الژینات در اب سیب
    کیمیا جلالی 1401
  7. بررسی آلودگی میکروبی یخچال های نگهداری موادغذایی در سطح عرضه شهر شیراز
    منوچهر صادقی 1400
  8. ارزیابی اثر استفاده ترکیبی از باکتری پروبیوتیک باسیلوس گواگولانس و مخلوط کلرید پتاسیم و عصاره مخمر بر خواص فیزیکوشیمیایی و حسی سوسیس و کالباس گیاهی فراسودمند ( پروبیوتیک و با نمک کاهش یافته)
    داود سلیمانی 1400
  9. بررسی اثر پلاسمای سرد اتمسفری بر جمعیت باکتریایی استافیلوکوکوس اورئوس، سالمونلا تایفی موریوم و اشرشیاکلای در سینه مرغ خام
    الهام طاهری باورساد 1400
  10. اثر پوشش نانو کیتوزان حاوی اسانس زنیان بر زمان نگهداری فیله مرغ و کنترل اشریشیاکولای O157 H7 در دمای یخچالی
    عزیز الرحمن خالد 1398
  11. مطالعه اثر پوشش نانو کیتوزان حاوی اسانس دارچین و لیزوزیم بر افزایش زمان ماندگاری و کنترل لیستریا مونوسیتوژنز در فیله ماهی کپور در دمای یخچالی
    ندا جلالیان 1398
  12. مطالعه اثر فیلم ژلاتین - نانو کیتوزان حاوی اسانس آویشن شیرازی بر برخی باکتریهای بیماری زای غذا زاد و زمان نگهداری فیله مرغ در درمای یخچالی
    ایمان همتی زاد 1397
  13. پایان نامه
    محمودشاکر جواد 1397