ملیحه عباسعلی پورکبیره

ملیحه عباسعلی پورکبیره

دانشکده دامپزشکی / علوم‌ پایه‌ دامپزشکی

مقالات علمی چاپ شده در مجلات

1. "The effect of dietary bovine colostrum supplementation on serum malondialdehyde level and antioxidant activity in alloxan - induced diabetic rats"
    Mehdi Jahantigh , Mehri Afshar , Ashkan Jebeli Javan , Malihe Abbasali Pour Kabireh, Nahid Atyabi
    Iranian Journal of Veterinary Medicine, Vol. 5, No 1, pp.63-67, 2010
  2. "Effect of Frozen Storage Time on the lipid Deterioration and Protein Denatuation During Caspian sea White Fish ( Rutius Frisi Kutum )"
    S Jalili , S Moini , Malihe Abbasali Pour Kabireh, A A Haghdoost , A Keyvan , Naser Ghaemi
    Journal of Fisheries and Aquatic Science, Vol. 3, No 6, pp.404-409, 2008
  3. "serum biochemistry and hematology values and hemoglobin ( electrophoresis in persian squirrels ) sciurus anomalus"
    Farzad Asadi , Malihe Abbasali Pour Kabireh, Amir Rostami, Peyman Asadian
    VETERINARY CLINICAL PATHOLOGY, Vol. 36, No 2, pp.188-191, 2007
  4. "Effect of Mulberry ( Morus alba L. ) Leaves Extract on the Secretion and Content of Triglyceride in the Chicken Hepatocytes Primary Culture"
    Zohreh Khaki, Mehrdad Modirsanei , Malihe Abbasali Pour Kabireh, Abdilnasser Mohebi, Farzad Asadi
    International Journal of Pharmacology, Vol. 3, No 1, pp.116-119, 2007
  5. "Serum biochemical parameters of Huso huso"
    Ali Halajian , Farzad Asadi , Malihe Abbasali Pour Kabireh, Peyman Asadian , Farah Jadidizadeh
    Comparative Clinical Pathology, Vol. 15, No 4, pp.245-248, 2006
  6. "Serum biochemical parameter of Acipenser prsicus"
    Farzad Asadi , Malihe Abbasali Pour Kabireh, Ali Reza Vajhi, Lee K , M Masoudifard , Parvaneh Khazraei Nia
    FISH PHYSIOLOGY AND BIOCHEMISTRY, Vol. 32, No 1, pp.47-43, 2006
  7. "Alterations to Lipid Parameters in Response to Fig Tree ( Ficus carica ) Leaf Extract in Chicken Liver Slices"
    Malihe Abbasali Pour Kabireh, Ali Shahriari , Farzad Asadi , Robin Maclaren
    TURKISH JOURNAL OF VETERINARY & ANIMAL SCIENCES, Vol. 30, pp.315-318, 2006
  8. "Measurment of Hb A1C in normal configuration dogs ( German Sheperd breed ) by clorimetric assay"
    Saied Bokaie, Ebrahim Javan Amoli , Malihe Abbasali Pour Kabireh, Gharagozloo , Parvaneh Khazraei Nia
    Iranian Journal of Veterinary Medicine, Vol. 56, No 4, pp.41-43, 2001
  9. "Serum lipids and lipoproteins in clinically healthy Male camels ( Camelus Dromedarius )"
    Malihe Abbasali Pour Kabireh, S Nazifi , S Saadatfar , H R Gheisari
    VETERINARY RESEARCH COMMUNICATIONS, Vol. 24, No 8, pp.527-531, 2000
  10. "مقابسه الگوی الکتروفورتیک پروتئینهای تام و سیتوپلاسمی سویه های انتریکاک ابورتوس اویس تحت گونه سالمونلاانتریکاجدا شده از ایران"
    حمیدرضا ایوبی ، حسن تاج بخش، تقی زهرائی صالحی، ملیحه عباسعلی پورکبیره
    مجله دانشکده دامپزشکی، نسخه 59، شماره 2، صفحات:147-151، 1383
  11. "مقایسه الگوی الکتروفورتیک پروتئین های تام و سیتو پلاسمی سویه های سالمونلا انتریکا تحت گونه انتریکا سرو تیپ آبورتوس اویس جدا شده از ایران"
    حمیدرضا ایوبی ، حسن تاج بخش، تقی زهرائی صالحی، ملیحه عباسعلی پورکبیره
    مجله دانشکده دامپزشکی، نسخه 59، شماره 2، صفحات:147-151، 1383
  12. "بررسی میزان پروتئین های سرم خون اسبچه خزر مینیاتور و مقایسه آن با اسب عرب ایرانی"
    سیدعلی مجابی، محمدقلی نادعلیان، ناهید اطیابی، پروانه خضرائی نیا، ملیحه عباسعلی پورکبیره، ایرج نوروزیان
    پژوهش و سازندگی، نسخه 13، شماره 4، صفحات:124-126، 1379
  13. "بررسی سیمای بیوشیمیایی آنزیم های سرم خون اسبچه خزر مینیاتور و مقایسه آن با اسب عرب ایران"
    سیدعلی مجابی، محمد قدیری ابیانه ، محمدقلی نادعلیان، ناهید اطیابی، پروانه خضرائی نیا، ملیحه عباسعلی پورکبیره، ایرج نوروزیان
    مجله تحقیقات دامپزشکی، نسخه 55، شماره 2، صفحات:37-41، 1379
  14. "بررسی سیمای بیوشیمیایی الکترولیت ها و غیرالکترولیت های سرم خون اسبچه خزر مینیاتور و مقایسه آن با اسب عرب ایران"
    سیدعلی مجابی، آریا بدیعی ، محمدقلی نادعلیان، ناهید اطیابی، پروانه خضرائی نیا، ملیحه عباسعلی پورکبیره، ایرج نوروزیان
    مجله تحقیقات دامپزشکی، نسخهشماره 2، صفحات:124-132، 1379
  15. "بررسی پارامترهای هماتولوژیک خون اسبچه خزر مینیاتور و مقایسه آن با اسب عرب ایرانی"
    مجله تحقیقات دامپزشکی، نسخه 54، شماره 3، صفحات:23-29، 1378
  16. "بررسی تغییرات فصلی میزان پروتئین تام و گاماگلوبولین سرم خون گوساله های نوزاد در یکی از گاوداریهای اطراف تهران"
    مهرداد مهری ، محمدرضا مخبردزفولی، عبدالمحمد حسنی طباطبائی، ملیحه عباسعلی پورکبیره
    مجله تحقیقات دامپزشکی، نسخه 54، شماره 2، صفحات:25-30، 1378
  17. "تعیین مقدار پروتئین تام و بخشهای مختلف پروتئین سرم خون به روش الکتروفورز استات سلولز در گوسفندان ایرانی"
    سیدعلی مجابی، پروانه خضرائی نیا، ملیحه عباسعلی پورکبیره
    پژوهش و سازندگی، نسخهشماره 38، صفحات:34-37، 1377
  18. "بررسی اثر آب و هوای بسیار گرم و سرد بر روی پارامترهای هماتولوژیک خون شترهای یک کوهانه و ارتباط آن با فعالیت غده تیروئید"
    سعید نظیفی ، ملیحه عباسعلی پورکبیره
    مجله تحقیقات دامپزشکی، نسخه 53، صفحات:73-76، 1377
  19. "بررسی تاثیر سن و جنس بر پروفایل لپیدهای خون در سگهای نژاد شینلو"
    سیامک عصری رضایی ، ملیحه عباسعلی پورکبیره
    مجله تحقیقات دامپزشکی، نسخه 63، شماره 4، صفحات:93-96، 1376
  20. "بررسی مقایسه ای الکترولیتهای سرم خون و مایع مغزی و مایع مغزی - نخاعی گاوهای بومی ایران"
    سعید نظیفی حبیب آبادی ، علی مجابی ، ملیحه عباسعلی پورکبیره
    میکروبیولوژی دامپزشکی، نسخه 52، شماره 1376
  21. "بررسی پروتئینهای ادراری و بیماری دیابت به روش ژل الکتروفورز"
    فریده جلیلیان ، ملیحه عباسعلی پورکبیره
    مجله تحقیقات دامپزشکی، نسخه 1-2، 1111