علی اسدی الموتی

دانشیار

تاریخ به‌روزرسانی: 1403/07/19

علی اسدی الموتی

دانشکدگان ابوریحان‌ / علوم دام و طیور

پایان‌نامه‌های کارشناسی‌ارشد

  1. ارزیابی تغذیه ای چغندر قند سیلو شده به تنهایی و در ترکیب با برخی اقلام جیره
    اسماعیل پورحسینی 1402
  2. تعیین ارزش غذایی پسماند تر خانگی و استفاده از آن در تغذیه گوسفندان پرواری
    محمدرضا سهل آبادی 1402
  3. تاثیر استفاده از روغن ماهی در انتهای آبستنی بر ترکیب اسیدهای چرب خون و شیر میش ها و عملکرد بره زندی
    سیما شیبانی 1401
  4. اثر مکمل نوشیدنی Fresh start بر عملکرد تولیدی، سلامتی و عوارض متابولیکی پس از زایش در گاوهای هلشتاین
    سیدرضا مجیدی منفرد 1401
  5. تاثیر نسبت های مختلف کربوهیدرات های غیر الیافی بر تخمیر مواد علوفه ای
    سمیه فتحی 1401
  6. تعیین سطح مناسب کاه گندم در جیره گوساله های هلشتاین در دوره انتقال از شیرخوارگی به خوراک جامد
    رضا رستمی الموتی 1401
  7. تاثیر فراوری دانه جو و ذرت با بخار و سطح پروتئین جیره آغازین برعملکرد گوساله های شیر خوار هلشتاین
    ابراهیم مهدوی 1400
  8. تاثیر پودر گیاه کامل گیجاواش بر عملکرد گوساله های شیری
    مهدی ابراهیمی 1400
  9. تحلیل محاسبه ی فرصت های سود آوری گله گاو شیری و تعیین ارزش هر گاو در گله
    محمد تاجیک خواری 1399
  10. مطالعه اثر غلظت های مختلف لیپوپلی ساکارید بر قابلیت تکوین برون تنی اووسیت های گوسفند
    خدیجه آبیار 1398
  11. اثر دو سویه مخمر بر عملکرد و سلامتی گوساله های شیری
    مهرداد افضل زاده نائینی 1397
  12. اثر آرایش کشت و دور آّبیاری بر عملکرد کمی و کیفی ذرت علوفه ای
    علی عرب محمدحسینی 1397
  13. استفاده از پرتوتابی الکترون به منظور افزایش ارزش غذایی پوست پسته برای استفاده در تغذیه دام
    پروین فاتحی 1397
  14. اثر دو افزودنی باکتریایی بر کیفیت ذرت سیلو شده و عملکرد تولیدی گاوهای شیری
    محمدحسین مقیمی کندلوسی 1397
  15. "اثر جایگزینی علوفه ذرت سیلو شده با علوفه جو سیلو شده بر عملکرد تولیدی، قابلیت هضم و فراسنجه های شکمبه در گاوهای شیرده"
    رضا بهاری 1396
  16. " اثر جایگزینی بخشی از منبع علوفه ای جیره با کاه گندم بر عملکرد و رفتار جویدن در گاو های شیر ده"
    موحد پورمیرزا 1396
  17. اثر استفاده از کنجاله سویای فرآوری شده بر عملکرد گاوهای شیری
    مسعود نوروزی دیارجان 1396
  18. آثار افزودن یونجه خشک، به عنوان جاذب رطوبت بر کیفیت تخمیر و ارزش تغذیه ای ذرت سیلو شده در شرایط درون تنی و برون تنی
    سعید برمکی تازه کندمحمدیه 1396
  19. تاثیر شکل فیزیکی خوراک بر عملکرد بره های پرواری
    اسماعیل کیخسروی 1396
  20. اثرات القای اسیدز متابولیکی تحت حاد و تزریق لیپوپلی ساکارید باکتریایی بر برخی متغییر های عملکرد تولید مثلی و سیستم ایمنی در تلیسه های هلشتاین
    حمیدرضا خالویی 1396
  21. تاثیر منابع آلی و معدنی مس بر فراسنجه های تولید گاز و عملکرد بره های زندی
    نسرین حسین پورمریکی 1396
  22. تاثیر جاذب های رسی در جیره های حاوی سرب بر عملکرد و فراسنجه های خونی بره های زندی
    سمیرا آزادبخت 1396
  23. آثار توام افزودنی¬های غیر مغذی بر عملکرد و سلامتی گوساله های هلشتاین
    وهب عظیم زاده 1396
  24. تاثیر استفاده از روغن ماهی بر ترکیب اسیدهای چرب خون و شیر میش های زندی و عملکرد بره های آن ها
    سیما شیبانی 1396
  25. اثر اسید لینولینک بر پارامترهای بلوغ برون تنی اووسیت بز
    آرش وشکینی 1396
  26. تاثیر یونجه خشک بر کیفیت تخمیر و تجزیه پذیری ذرت سیلو شده
    سمیه معینی زاده 1396
  27. اثر سطح مخمر در جیره بر عملکرد گاوهای شیرده پر تولید
    ساجده غضنفری 1396
  28. "اثر روغن ماهی کلسیمی شده بر عملکرد تولید مثلی و تولیدی در گاو های هلشتاین"
    مجتبی حدادی 1396
  29. ارزیابی علوفه ذرت سیلو شده با یونجه خشک به عنوان جاذب در تغذیه گاوهای شیرده
    جابر خانی یوسف رضا 1396
  30. ارزیابی کارایی جاذب سموم قارچی در تغذیه گاو شیری به روش برون تنی و درون تنی
    محمد حجتی 1396
  31. تاثیر نسبت های مختلف کربوهیدرات های غیرالیافی بر تخمیر مواد علوفه ای
    سمیه فتحی هفشجانی 1396