سیستم‌ پردازشِ فوق سریع (High Performance Computing) در دانشکده فیزیک (دانشگاه تهران) آماده سرویس دهی می باشد. در حال حاضر، این خوشه محاسباتی دارای ۶ ند و ۲۳۲ پردازشگر و هر ند دارای ۶۴ گیگابایت رم است.
هم اکنون تنها دانشجویان و اساتید دانشکده، امکان استفاده از این سامانه را دارند (برای کابران خارج از دانشگاه امکان استفاده از سیستم تنها به صورت حضوری امکان پذیر است) . دانشجویان برای استفاده ابتدا باید درخواست حساب کاربری کنند. برای این منظور ایشان می توانند با مراجعه به این لینک در وبگاه آزمایشگاه مرکزی دانشگاه تهران نسبت به ثبت نام و ثبت سفارش خود اقدام کنند.  سپس فرم pdf ‌موجود در آن صفحه را پر کرده و به ایمیل مدیریت سامانه (ut.phys.hpc[at]gmail[dot]com) ارسال نمایند. اطلاعات کاربری و راهنمایی برای اتصال به سامانه با ایمیل برای کاربر فرستاده خواهد شد. از این ایمیل می توان برای ارتباط با مدیریت سامانه نیز استفاده کرد. در ضمن کانال تلگرامی UT_Phys_HPC@  نیز برای اطلاع رسانی سریع در باره این سامانه راه اندازی شده است.

آی‌پی داخلی 172.16.187.30 است و برای دیدن وضعیت ندها و مقدار منابع می‌توانید به این آدرس مراجعه کنید.